26 Temmuz 2009 Pazar

central park, yan gel yat


evet sayin seyirciler gunesin kendini gostermesiyle kendimizi cayira bayira attik. gonul isterdi mangal, alkol takilalim ama gel gor ki ny eyalet yasalari buna engel oldu. $aka bir yana bu sehirde temmuz ayinda $emsiye aldim ve iyikide almisim. akabinde pazar gunu kiyamet koptu. garip bir sekilde semsiye ziyan olmasin diye yagmur yagmasini istemek, veya yagmur yagdini gorunce iyiki semsiye almisim demek beni mutlu etti :)
Yagmur bahanesiyle bir kac gunde olsa yagmurlu gunlerin soundtrack i the cure le gune baslamak gayet eglenceli bir hal aldi. sonrasi mi? tabi ki ortacgil!
hava acar acmaz bossa novaya saldirdim. Sanirsam gunun birinde gitarda "ahanda bu neymis?", "bu nasil calinir?" diye tekrar calismalara baslarsam o muzik bossa nova olucak. Bir muzik bu kadar mi yangel yat uzerine kurulur. aklima arsen wenger in lafi geliyor ne zaman bossa nova dinlesem
"bir takimda asla birden fazla brezilyali bulundurma, cunku bu adamlar yangelip yatmayi cok seviyor"

5 yorum:

Blackfield dedi ki...

harbiden yan gel yat tabirine uyan bi resim olmus.)))

e bide chatbox kursan da yorumlasak diyodum(?)

la grande finale dedi ki...

ulan ne chat meraklisi jenerasyon olduk arkadas anlamadim ki..
burayi kullan bide onunla ugrasamam :)
(bkz.copy paste yapmaya usenmek)

Blackfield dedi ki...

diyecek birsey bulamiom ? :D

Anil dedi ki...

burada da hava çok sıcak. ya aslında sıcak değil de nem var ya ondan...

taksicinin yalancısıyım.

la grande finale dedi ki...

nemi birakta suna bak. ortamda klima, acik pencere, fan tespit eden teyzeler vardirya yada kendini bunun sorumlusu sanan tipler ne istir arkadas. "bi yer mi acik?", "fani kapat yada 1 de calistir", "sen tam klimanin karsina oturdun hasta olucaksin" formati hazir cumleler doludur bunlarda.