4 Mart 2010 Perşembe

be cool


Evet sayin seyirciler farkindayim aksatiyorum son bir kac haftadir bu sayfayi ama yepyeni bir postla/girdiyle karsinizdayim. sanirsam post, entry gibi internet kelimelerinin turkcedeki karsiligi girdi. ha diceksiniz bu degil efendim aslinda dogrusu bu ama soylede bir gercek var gelirken q trenini almis biri var karsinizda. ister istemez turkce biraz bulasiga donuyor ama seviyorum kendi dilimi. hele o kufurler yok mu!

Ne yaptim son gunlerde? urettim. burayi sevmemin asil nedeni bu. uretebilmek icin gerekli atmosfere sahibim. gecen basilan album kapaklari geldi ve kutuyu actiktan sonra yuzumde bir aptal asik siritisi oldugunu farkettim. cevremdeki tepkileri her nekadar sallamasamda yinede pozitif olmasi bunu katladi. seviyorum bu tarz isleri. kafa yormayi, zaman harcamayi, beraberinde cay ve alkol tuketmeyi.

Bir yandanda hardcore sekilde kalmanin yollarini arastiriyorum ve yol aldim sayilir. bos durmadim kisacasi. yakin zamanda show a devam edecegim icin web sitemi ve blogumu takip etmenizi tavsiye ediyorum.

gelelim tespitlere
ortalama bir amerikaliyla tanriyi tartisabilirsiniz ama asla 2nd bag realitesini tartisamazsiniz. kusura bakmayin ama hasiktir diyorum bu zihniyete... bu ne lan istemiyorum desemde biyikli latino kasiyer kiza israrla 2. torbayi kullaniyor. ev torbadan gecilmiyor. ayrica dunyanin en mantikli aciklamasi geliyo kendilerince akabinde. aaaa ama cok onemli ya patlarsa? patlasin ulan patlasin tobe tobe....

yukardaki foto ofisten geliyor. mesailerden bir arkadasim cekti saolsun.
neyse bir seyler yemem lazim cok aciktim. yazarim bir seyler yine saglicakla

uretin, hayal kurun, yalvariyorum birseyleri ertelemeyin...

e.