6 Ekim 2009 Salı

gel be sari...



Efendim alfabe gibi olan new york metrosunda tamirat yapa yapa benim oturdugum hatti sectiler. bu ay sonuna kadar uzatilan tamirat dolayisiyla zor anlar yasasamaktayim. MTA working diyip geciyoruz. Bugun baska bir ulasim olayina imza atip East Village den West Village a tekerlegi 8 cizen, ve bir freni tutmayan bir bisikletle gittim. Yol boyunca bisikletten garip sesler geliyormus ama tabiki muzik dinledigim icin duymadim :)
Seviyor efendim newyorker lar diyalogu. "Ayni bisikletten bendede var" diyen hizla giderken yanima yaklasan hatuna samimiyeti icin buradan da tesekkur etmeyi kendime borc bilirim ;)

********

Parti vermenin kolayligina hastayim bu sehirde. Facebooktan 2 msg sonra eve 20-30 kisi toplaniyor ve kaynasiliyor. Tabi ki williamsburg dan sozediyorum. Metro Williamsburg a gelince sanki "haydi manyak kalmasin!" dercesine duruyor ve herkes iniyor. East Village etkisi midir nedir bilinmez ama L train in yararlari diyelim.

*******


drummer's grove diye bir kose var prospect parkta. Parkside girisinden girince sag tarafta. Her pazar gunu oraya vurmali calgisi olan kapip geliyor ve ritmin krali cikiyor ortaya. muzige dayanamayan afro-amerikali ve duzenli vergi odeyen vatandaslar ritme kaptirip oynuyor. Emeklilerde orada oturup izliyor. Gercekten ilginc. Videoyu yuklemeye usendim bu arada :)
bu vergisini odeyen vatandasim espriside onion dan dilime dolandi sayin seyirciler. merak
edenler alip okuyucu mektuplari kismina goz atsin.

********

E möööö?
Ne olurdu $u Efsane Kemal Sunal tepkisinin Ingilizcesi olsaydi?

E mööööö?!






4 Ekim 2009 Pazar

fotoblog